Speciale i renovering og nybyg

Facadeisolering af alle typer huse

En grundig facadeisolering kan gøre underværker for enhver ældre bolig. Hos L-Work ApS er vi specialister i isolering af facader på alle typer huse, da det er et arbejde, vi har udført i mange år med stor succes.

Har du en bolig i områderne omkring Næstved, Ringsted eller Sorø, der trænger til en hjælpende hånd, så kan vi klare opgaven og hjælpe dig i mål med en flot og langtidsholdbar løsning.

Der kan være mange årsager til at få udført en grundig og effektiv facadeisolering. Dels kan det skyldes slitage på boligen, som gennem årene vil være udsat for meget forskelligt vejr. Særligt det danske vejr kan være noget af en prøvelse. Vi kan levere en komplet løsning med facadepuds, så det ser rigtigt flot ud.

Gennemgribende facadeisolering af høj kvalitet

Når det kommer til vores håndværk, går vi ikke på kompromis. Det gør vi i øvrigt ikke med noget som helst, da vi bedømmer os selv på vores kunders tilfredshed.

Skal du have en gennemgribende facadeisolering af din bolig, leverer vi høj kvalitet, så din facade er modstandsdygtig og robust de næste rigtig mange år.

Har du brug for en kompetent fagmand, der kan hjælpe dig med at renovere dine facader og styrke dem, er vi garant for at skabe et ensartet udseende, der holder. 

Vi kommer efter aftale ud til dig og ser på, hvad der skal og bør udbedres, så vi kan rådgive dig til den rette og mest hensigtsmæssige løsning for din bolig.​

Hvad koster facadeisolering?

Det er svært at give en konkret pris på facaderenovering her og nu, da vores priser bl.a. afhænger af, hvilken slags isolering der er tale om. Der kan være forskel på vores priser alt efter, om det f.eks. er en hulmursisolering, du ønsker, eller om der blot er tale om isolering vha. Isoleringsplader. Vi er derfor nødt til at se opgaven, før vi kan give dig et godt tilbud.

Kontakt os for en aftale om facadeisolering

Skal vi udføre facadeisolering hos dig? Eller du er interesseret i en konkret pris? Så kan du med fordel bestille et ganske uforpligtende eftersyn. Lad os høre om dine tanker og planer, hvorefter vi kommer med vores input og anbefalinger.

Du kan kontakte os på telefon 41 12 24 06 eller skrive til os på e-mail l.work.andrius@gmail.com.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

​​

​Firmainfo

L-Work ApS

CVR: 40842144

​Kontakt