Speciale i renovering og nybyg

​Nyt tag udføres for private og erhverv

​Måske bryder du dig ikke om dit tag, eller måske er taget ved at blive gammelt, slidt og utidssvarende. Taget er ikke kun en af de største yderflader, men det er en af de yderflader, som skal modstå høje belastninger året rundt. 

Skader på et tag kan være skræmmende at se på, eller de kan være usynlige, men de kan føre til betragtelige skader i tagkonstruktionen og i selve huset. Vi kan hjælpe dig med nyt tag, hvis du bor i Sorø, Næstved eller Ringsted.

Bred erfaring med at vælge materialer til et nyt tag

Hos L-Work laver vi alle former for tagarbejde. Det kan være et nyt tag, en mindre reparation, en større tagrenovering eller en total udskiftning. Samtidig kan vi hæve eller sænke rejsningen af æstetiske eller praktiske årsager.

Vi kan også forstærke tagkonstruktionen, såfremt det er nødvendigt, hvis du vil skifte fra tagpap til teglsten. 

Vi arbejder især med skifer og tagpap, men ikke med stråtage. Og vi udfører tagarbejde for både private og erhverv.​

Vi lægger vægt på god kvalitet og gode priser. Samtidig har vi en bred erfaring med at vælge de rigtige materialer, så et nyt tag matcher resten af bygningen, omgivelserne og din personlige stil. Ved større tagarbejde kommer vi først ud på en besigtigelse, så vi kan drøfte de mange muligheder.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på alt fra en mindre reparation til nyt tag. Du kan ringe til os på telefon 41 12 24 06 eller du kan skrive til os på l.work.andrius@gmail.com

​Firmainfo

L-Work v/ Andrius Nargelas

CVR: 27852599​

​Kontakt