Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel tagrenovering for private og erhverv

Drømmer du om at få lagt et nyt tag?

Er dit tag ved at være gammelt, slidt og utidssvarende? Så er det måske tid til en tagrenovering. Taget er ikke kun en af de største yderflader, men også en af de yderflader, som skal modstå høje belastninger året rundt. Skader på et tag kan være trist at se på. De kan også være usynlige, men stadig føre til betragtelige skader i tagkonstruktionen og i selve huset.

Vores byggefirma,L-Work ApS, kan hjælpe dig med at lægge nyt tag, hvor du bor i Sorø, Ringsted, Næstved eller et andet sted på Midtsjælland. Vi udfører renovering af tag for både private kunder og erhvervskunder.

Vi har bred erfaring med tagarbejde

Vi laver alle former for tagarbejde. Det kan være et nyt tag, en mindre reparation af tag eller en større tagrenovering. Samtidigt kan vi hæve eller sænke rejsningen af æstetiske eller praktiske årsager.

Det er også muligt for os at forstærke tagkonstruktionen, såfremt det er nødvendigt – f.eks. hvis du vil skifte fra tagpap til teglsten. Vi arbejder især med skifer og tagpap. Vi arbejder ikke med stråtage.

Hos os lægger vi vægt på god kvalitet og fornuftige priser. Samtidigt har vi en bred erfaring med at vælge de rigtige materialer, så det nye tag matcher resten af bygningen, omgivelserne og din personlige stil.

Ved større tagarbejde kommer vi først ud på en besigtigelse, så vi kan drøfte de mange muligheder og se det antal m2 tag, der er tale om.

Vil du høre mere om mulighederne for et nyt tag?

Har du spørgsmål vedr. mulighederne for tagrenovering eller lægning af nyt tag? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores tømrer giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på alle former for tagarbejde.

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.