Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Støbning af fundament til ethvert formål

Fundamentstøbning til nybyg eller renovering

Står du i en situation, hvor du har brug for støbning af fundament? Det kan f.eks. være, at du skal bygge nyt hus eller skal bygge til i dit sommerhus. Det kan også være, at du vil have støbt nye betongulve som led i en renovering, energioptimering eller etablering af gulvvarme. Derudover kan fundamentstøbning også være godt til din nye garage eller et skur.

Uanset hvad, kan vi hos L-Work ApS hjælpe dig med dette, hvis du bor på Midtsjælland. Vi har f.eks. udført opbygning af fundament for mange tilfredse kunder i bl.a. Sorø, Ringsted, Næstved og omegn.

Støbning af fundament med kvalitet og økonomi i fokus

Vi tilbyder reparation og støbning af fundament samt støbning af gulve og trapper for private og erhverv. Det kan også være i fagentrepriser eller totalentrepriser, du kun har én kontaktperson under hele byggeriet. Vi lægger altid vægt på at lave beton- og fundamentstøbning i god kvalitet.

Fundamentstøbning er måske ikke det første man tænker på, når man vil bygge nyt. Men det er i ordets forstand faktisk hele byggeriets fundament. Vi har stor erfaring med at sikre et solidt fundament i alle former for nybyggeri og tilbygninger.

Vi har desuden stor erfaring med at støbe gulve – og her er det blevet meget almindeligt, at der skal lægges gulvvarme ned i dele af, eller i hele huset. Det er især populært på badeværelser, men også i dagligstuen. Det giver et behageligt indeklima og en bedre varmeøkonomi.

Kontakt os for en pris på fundamentstøbning

Du er altid velkommen til at kontakte vores murer, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for støbning af fundament og sokkel. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på fundamentstøbning eller andre ydelser. Vi ser frem til at høre fra dig.

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.