Speciale i renovering og nybyg

​​Støbning af fundament og andet betonarbejde

Står du i en situation, hvor du har brug for støbning af fundament? Det kan f.eks. være, at du skal bygge nyt hus eller skal bygge til i dit sommerhus. Det kan også være, at du vil have støbt nye betongulve, som led i en renovering, energioptimering eller etablering af gulvvarme, eller måske skal have støbt et fundament til din nye garage eller et skur. Uanset hvad, så kan vi hos L-Work ApS hjælpe dig med dette, hvis du bor i Sorø, Næstved, Ringsted eller omegn.

Ved støbning af fundament er kvalitet og økonomi i fokus

Hos L-Work ApS tilbyder vi støbning af fundament, reparation af fundamenter samt støbning af gulve og trapper for private og erhverv. Det kan også være i fagentrepriser eller i totalentrepriser, så du kun har én kontaktperson under hele byggeriet. Vi lægger altid vægt på at lave beton- og fundamentstøbning i en god kvalitet til en god pris.

Støbning af fundament er måske ikke det første, som man tænker på, når man vil bygge nyt, men fundamentet er i bogstavelig forstand husets fundament. Vi har stor erfaring med at sikre et solidt fundament i alle former for nybyggeri og tilbyggeri.​

Vi har også stor ekspertise med at støbe gulve, og her er det blevet almindeligt, at der skal lægges gulvvarme ned i dele af eller i hele huset. Det er især populært i badeværelset, men også i dagligstuen, fordi det giver et behageligt indeklima og en bedre varmeøkonomi.

Kontakt os for en pris på støbning af fundament

Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte priser og muligheder for betonarbejde. Vi kommer også gerne ud til dig for at give et uforpligtende tilbud med en god pris på f.eks. støbning af fundament.

Du kan ringe til os på telefon 41 12 24 06 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail l.work.andrius@gmail.com.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Firmainfo

L-Work ApS

CVR: 40842144

​Kontakt