Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du ti tommelfingre? Få hjælp til tømrerarbejde​

Hyr en kompetent tømrer til dit byggeprojekt

Står du med en opgave, der kræver veludført tømrerarbejde, og befinder dine kompetencer sig langt fra håndværkerfagene? Så skal du måske overveje at hyre en kompetent tømrer til at varetage dit tømrerarbejde. Vi arbejder i Sorø, Næstved, Ringsted og omegn.

HosL-Work ApS får vi en bred vifte af bestillinger, der både placerer sig i feltet for murer- og tømrerarbejde. Så har du brug for hjælp i disse kategorier, skal du ikke tøve med at teste vores faglighed – vi skuffer ikke.

Dette kan en tømrer gøre for dig og dit hjem

Vi beskæftiger os med flere af håndværkets fine finesser. Det gør vi i Sorø, Næstved, Ringsted og omkringliggende byer. Bor du i dette område, er du mere end velkommen til at kontakte os med dit næste projekt.

Vi varetager både murer- og tømrerarbejde indenfor:

  • Køkken
  • Bad
  • Renovering
  • Tilbygninger
  • Fundament og facade

Murer- og tømrerfirma – vi hjælper med det hele

Vi kan som murerfirma også tilbyde dig tømrerarbejde til en billig pris. Det kan vi, fordi vi gennem årene har arbejdet tæt sammen med andre håndværkerfirmaer for at komme i mål med de projekter, vores kunder hyrer os til.

En murer, tømrer, elektriker eller smed kan nemlig sjældent varetage opgaverne alene, og derfor står vi sammen, når opgaverne skal løses.

Vores priser afhænger af, hvor omfattende dit projekt er. Fortæl os om det – så finder vi de rette håndværkere og den rette pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores mange ydelser, skal du endelig ringe til os på telefon                41 12 24 06. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker til en tømrer og fortæller mere om vores kompetencer.

Du kan også skrive til os på e-mail l.work.andrius@gmail.com – så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.​

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.