Speciale i renovering og nybyg

Nyt badeværelse giver nyt liv

Badeværelset er et af de absolut vigtigste rum i hjemmet. Det er her man kan lade sig omgive af velvære og få et øjebliks ro. Derfor er det også vigtigt, at badeværelset lever op til ens ønsker. 

Med et helt nyt badeværelse er det muligt for dig at opnå den mest optimale form for velvære i dit eget hjem. Vi kan hjælpe dig med dette, hvis du bor i Sorø, Næstved eller Ringsted.

Få et nyt badeværelse i din egen stil

Fordelen ved at få et nyt badeværelse er, at du helt selv kan bestemme, hvordan du ønsker, at det skal se ud. Vi kan hjælpe dig med at få opfyldt alle dine ønsker. Vi har nemlig en lang række af dygtige samarbejdspartnere, som er med til at sikre dig, at du får et nyt badeværelse i den absolutte topklasse.

Er der blot tale om en renovering af det gamle badeværelse, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette.
​​

Gode råd og vejledning om nyt badeværelse

Hvis du er i tvivl om, hvilke materialer du ønsker at anvende, når du skal have renoveret dit badeværelse, så kan vi være behjælpelige i processen. Vi har flere års erfaring med at anvende mange typer af materialer, hvorfor vi nemt kan rådgive og vejlede dig om hvilke materialer, der er de mest hensigtsmæssige at bruge i dit projekt.

Få gratis og uforpligtende tilbud

Har du lyst til, at vi tager en snak omkring et nyt badeværelse? Så kan du ringe til os på telefon 41 12 24 06 eller e-mail l.work.andrius@gmail.com.

​Firmainfo

L-Work ApS

CVR: 40842144

​Kontakt