Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse giver nyt liv

Vi står for renovering af badeværelse

Badeværelset er et af de absolut vigtigste rum i hjemmet. Det er her, man kan lade sig omgive af velvære og få et øjebliks ro. Derfor er det også vigtigt, at badeværelset lever op til dine ønsker og behov.

Med et helt nyt badeværelse er det muligt for at opnå den mest optimale form for velvære i dit eget hjem. Der er også mulighed for renovering af badeværelse, hvis du f.eks. kun vil have nye fliser og klinker og bevare resten.

L-Work ApS kan hjælpe dig med badeværelsesrenovering, hvis du bor i Sorø, Ringsted, Næstved eller et andet sted på Midtsjælland.

Få et nyt badeværelse i din egen stil

Fordelen ved et nyt badeværelse er, at du helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud. Vi kan hjælpe dig med at få opfyldt alle dine ønsker.

Vi har nemlig en lang række af dygtige samarbejdspartnere, som er med til at sikre dig, at du får et nyt badeværelse (eller renovering af badeværelse) i den absolutte topklasse.

Gode råd og vejledning om renovering af badeværelse

Hvis du er tvivl om, hvilke materialer du ønsker at anvende til f.eks. et nyt bad, kan vi være behjælpelige i processen. Vi har flere års erfaring med at anvende mange typer af materialer, hvorfor vi nemt kan rådgive og vejlede dig om hvilke materialer, der er de mest hensigtsmæssige at bruge til dit specifikke projekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Har du lyst til at tage en snak med vores murer, eller anden håndværker, omkring renovering af badeværelse eller opsætning af nyt badeværelse? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et godt tilbud med en fast pris.

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.