Speciale i renovering og nybyg

Opbygning af træterrasse tilbydes

Byg en træterrasse sammen med os

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse, der kan danne rammerne om mange hyggelige stunder udendørs i sommerhalvåret med familie og venner? Så står vi hos L-Work ApS klar til at hjælpe dig.

Vi har stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, så du kan være helt sikker på at få et flot og langtidsholdbart resultat. Vi bygger træterrasser for både private husejere og forskellige typer erhvervskunder i en række områder som for eksempel Næstved, Ringsted og Sorø.​

Hvad koster en træterrasse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få hjælp til en professionel opbygning af træterrasse. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:​

  • Om vi først skal fjerne en gammel terrasse eller klargøre området
  • Hvor stor den nye terrasse skal være
  • Om den skal være hævet eller i niveau
  • Om vi skal bygge rækværk, blomsterkummer eller trapper
  • Hvilke terrassebrædder vi skal købe ind

Kontakt os og få beregnet en pris på opbygning af træterrasse

For at du kan få en skræddersyet og billig pris på lige netop den lægning af træterrasse, som du kunne tænke dig, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov i forhold til ovenstående prisfaktorer.

Du kan derfor med stor fordel tage kontakt til os allerede i dag for en uforpligtende snak omkring dit kommende terrasseprojekt. 

Vi bygger terrasser i træ for både private og erhverv i Ringsted, Sorø, Næstved og omegn. 

Skal vi også bygge din nye terrasse?​

​Firmainfo

L-Work ApS

CVR: 40842144

​Kontakt