Speciale i renovering og nybyg

Nyt hus til dig og familien

Går du rundt og drømmer om at flytte ind i et nyt hus, som opfylder alle dine ønsker til, hvad den perfekte bolig skal indeholde? Så kan vi hjælpe dig rigtig godt på vej. 

Vi har stor erfaring inden for nybyggeri, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig godt på vej med dine ønsker, hvis du ønsker at bygge i Sorø, Næstved eller Ringsted.

Et nyt hus med masser af sjæl

Selvom at et nyt hus ofte er præget af moderne design og smarte løsninger, så er det altså også muligt at få sig et nybyggeri, som har masser af sjæl, hvad end du har brug for hjælp til indenfor nybyggeri, en ny stald til dine dyr eller noget helt tredje. 


​Igennem vores erfaring med bygning af nyt hus, kan vi rådgive og vejlede dig inden for materialevalg, sådan at du ender op med de bedste løsninger, der passer til jeres behov.

Få den perfekte stald

Ud over at kunne hjælpe med et nyt hus, så er vi også eksperter i at bygge stalde. Her lægger vi stor vægt på, hvilken type af dyr, der skal leve i stalden. På den måde kan vi tage de korrekte hensyn i forhold til indretningen af de forskellige kvadratmeter, sådan at de bliver brugt hensigtsmæssigt.

For at finde den perfekte løsning til et nyt hus, så har vi en lang række af dygtige samarbejdspartnere, som hjælper os med at føre projektet til mål.

Ring til os for at tilbud for et nyt hus

Vil du gerne have en uforpligtende snak med os, så skal du endelig kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 41 12 24 06 eller skrive til os på e-mail l.work.andrius@gmail.com. Skriv gerne din mail på engelsk, da dette er vores foretrukne sprog.

​Firmainfo

L-Work ApS

CVR: 40842144

​Kontakt