Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering af hus: Lad os hjælpe dig over målstregen​

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Mange af os bor i ældre huse, der indeholder elementer, der er ligeså gamle som huset selv. Derfor vælger mange at lave mindre eller mere omfangsrige renoveringer af de gamle huse, så de kommer til at stemme overens med en moderne måde at leve på.

Hos L-Work ApS er vi eksperter i renovering af hus. Vi renoverer glædeligt for kunder i Sorø, Ringsted, Næstved og omegn. Fortæl os om din renovering af hus - så lægger vi en plan for udførelsen af den.

Hvad indebærer en husrenovering?

Vi er et murerfirma, så vi kan hjælpe dig med alt renovering, der er murerrelateret.

Vi kan hjælpe med renovering af bl.a.:

  • Køkken
  • Badeværelse
  • Tagrenovering
  • Badeværelser
  • Isolering
  • Fundament
  • M.m.

En renovering af hus indeholder mange forskellige processer og kræver flere forskellige former for håndværk. Lad os varetage murerarbejdet. Vi er vant til at samarbejde med andre faggrupper om at komme i mål med renoveringsprojekterne.​​

Hvad koster renovering af hus?

Der er stor forskel på, hvor store og hvor små renoveringer, kunder ønsker at få foretaget i deres huse. Derfor er der selvfølgelig også forskel på pris pr. m2, når vi udformer et tilbud. Der er også forskel på huse. Afhængigt af om du har et 70’er hus eller et hus fra 90’erne, vil der være forskel på materialevalg, og det betyder også noget for den endelige pris.

Vi skal altså kende dit projekt, før vi kan give en pris. Fortæl os om det og forvent en pris, der både er fair og konkurrencedygtig.

Kontakt os allerede nu for et godt tilbud på renovering af hus

Ønsker du en renovering af hus, som vi skal hjælpe med? Så kontakt os med det samme. Vi bestræber os altid på at indlede alle vores samarbejder med en god dialog, der danner grobund for hele vores arbejdsproces. På den måde kan vi nemlig opnå et godt resultat, som bygger på et godt samarbejde.

Kontakt os på telefon 41 12 24 06 eller e-mail l.work.andrius@gmail.com - så starter vi med en uforpligtende snak og bevæger os hen imod en plan for renoveringen af dit hus.

Sammen skaber vi resultaterne for dine drømme.​

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.