Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Isolering i høj kvalitet

Hos L-Work ApS tilbyder vi isolering i høj kvalitet til alle typer huse og bygninger i Næstved, Ringsted og Sorø. Vi har mange års erfaring og speciale i renovering fra kælder til tag samt byggeri af nye huse. 

Har du et hus, der ikke indeholder den rette mængde isolering, som man stiller krav om i dag, er der mange penge at spare på sigt.

Med efterisolering af eksempelvis loft og vægge får dit hus tillagt ekstra polstring, så det holder bedre på varmen. Det bidrager til at mindske dit varmeforbrug betragteligt, hvorfor du vil opnå store besparelser med tiden. Det kan typisk betale sig i ældre boliger, som ikke er tidssvarende og tætte nok.

Grundig isolering udføres af erfarne fagfolk

Gennem årene har vi set mange forskelligartede opgaver inden for såvel renovering som isolering. Vi tilbyder flere former for isolering, hvor der blandt andet kan nævnes facadeisolering, hulmursisolering, tagisolering og mange flere.​

Det essentielle i forhold til vores arbejde er uden tvivl kvaliteten og grundigheden. Derfor er vi meget fokuserede på at yde vores bedste, så vores kunder får en holdbar løsning.

Som erfarne fagfolk er vi meget stolte og besidder stor håndværksmæssig integritet. Du kan derfor være helt sikker på at få udført et flot stykke arbejde, hvor al isolering ligger, som den skal - og at der er den rette mængde på. Det giver din bolig de bedste forudsætninger for at kunne holde på varmen samt bidrage til et bedre og sundere indeklima.

Vi kan også isolere din bolig

Overvejer du at få gjort noget ved din bolig, så den fremstår bedre og stærkere med en solid omgang isolering, er vi parate til at hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og ser på din opgave, så vi kan give et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 41 12 24 06 eller skrive til os på l.work.andrius@gmail.com, så skal vi nok hjælpe dig.​

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.