Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få en flot tilbygning med hjælp fra gode murerhænder​

Ønsker du lidt mere plads i dit hjem? Så vil en tilbygning måske være den helt rette løsning for dig. Går du med overvejelser om en tilbygning, kan du roligt tage kontakt til os hos L-Work ApS.

Vi er et murerfirma med stor erfaring med tilbygninger, og vi tilbyder gerne al vores viden til dig. Vi hjælper dagligt kunder i Sorø, Ringsted, Næstved og omegn - og her hjælper vi også gerne dig med din tilbygning.

Det nye skal matche det gamle

Det er vigtigt for os, at dine ønsker bliver opfyldt, når vi laver din tilbygning. Men det er også vigtigt for os, at du får den rette vejledning, før der skal træffes afgørende beslutninger i byggeprojektet.

Derfor vil vi altid prioritere at rådgive dig om det rette materialevalg. Især når det kommer til at matche de nye materialer med de eksisterende. På den måde får du en helhed i dit hus, når vi er færdige.

Vi hjælper med:

  • Rådgivning
  • Murerarbejde
  • Facadearbejde
  • ​Fundament
  • Køkken, badeværelse og isolering​

Hvad koster en tilbygning?

Ønsker du en pris på en tilbygning, skal du fortælle os om dine ønsker. Vores ydelser vil altid variere i pris, fordi de i høj grad afhænger af materialevalg, omfang med mere. Vi foretager tilbygninger på dit parcelhus, på dit sommerhus og på dit skur, hvis det er det, du ønsker. Vi kan arbejde med mursten, men også i træ.

Kontakt os - så taler vi mere om muligheder, løsninger og priser på din tilbygning.

Få mere plads med en tilbygning – kontakt os i dag

Der er stor forskel på tilbygninger. Det kan være en ekstra stue, men det kan også være tilbygninger, der både indeholder badeværelser og et nyt køkken. Derfor kan man ikke skære alle tilbygninger over en kam.

Fang os på telefon 41 12 24 06 eller e-mail l.work.andrius@gmail.com, så tager vi en uforpligtende snak om dine drømme og lægger en plan for udførelsen af den. Sammen kommer vi i mål med din tilbygning.

​​

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.