Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Montering af køkken: Vi skaber dit hjerterum​

Køkkenet er for mange det rum i huset, der bliver brugt mest. Det er her, familien samles. Her bliver der lavet mad og talt om stort og småt – og derfor skal det også være et sted, der ikke bare er praktisk men også behageligt. Skal dit køkken optimeres eller skiftes ud, så du får dit drømmekøkken?

Hos L-Work ApS varetager vi montering af køkken i Sorø, Ringsted, Næstved og omegn. Lad os hjælpe dig med at skabe husets hjerterum - endda med flotte håndværksfinesser og kvalitetssikre løsninger.

Vi varetager din montering af køkken fra start til slut

Vi er et murerfirma, der varetager alle facetter af murerfagets opgaver. Det er dog ikke ensbetydende med, at vores service stopper her. Som håndværkere skal man kunne arbejde på tværs af faggrupper, da en opgave ofte kræver flere former for håndværk.

Derfor har vi også gennem årene etableret stærke og gode samarbejder med eksterne håndværkere, der kan hjælpe os med de ting, vores egne kompetencer ikke dækker.

Hyrer du os til montering af køkken, hjælper vi dig derfor fra start til slut. Læn dig tilbage og se, hvordan dit nye køkken skyder op.​

Hvad koster montering af køkken?

Der er forskel på køkkener, og derfor er der selvfølgelig også forskel på prisklasser, når det kommer til køkkenmontering. Vi tager udgangspunkt i den eksakte opgave og udformer et godt tilbud ud fra den.

Derfor skal du endelig ringe og fortælle om dit køkkenprojekt. Så kan vi finde den bedst mulige pris og lægge en plan for, hvordan vi hurtigt og effektivt får stablet dit nye køkken på benene.

Få dit drømmekøkken – kontakt os i dag

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det stykke arbejde, vi udfører for dem – også når det kommer til montering af køkken. Derfor starter vi altid en opgave med at forventningsafstemme både dine og vores forventninger med hinanden. På den måde sikrer vi den gode proces og et godt resultat.

Kontakt os på e-mail l.work.andrius@gmail.com eller telefon 41 12 24 06. Vi sidder klar til at tage imod dine ønsker og svare på de spørgsmål, du eventuelt måtte sidde med.

​​

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.