Speciale i renovering og nybyg

Facadeisolering af alle typer huse

En grundig facadeisolering kan gøre underværker for enhver ældre bolig. Hos L-Work er vi specialister i isolering af facader på alle typer huse, hvilket vi har udført i mange år med stor succes. 

Har du en bolig i områderne omkring Næstved, Ringsted eller Soro, der trænger til en kyndig hånd, er vi opgaven voksen og kan hjælpe dig i mål med en flot og langtidsholdbar løsning.

Der kan være mange årsager til at få udført en grundig og effektiv facadeisolering. Dels kan det skyldes slitage på boligen, som gennem årene vil være udsat for meget forskelligt vejr. Og særligt det danske vejr kan være noget af en prøvelse. Vi kan levere en komplet løsning med facadepuds, så det ser rigtigt flot ud.​

Gennemgribende facadeisolering i høj kvalitet

Når det kommer til vores håndværk, går vi ikke på kompromis. Det gør vi i øvrigt ikke med noget som helst, da vi bedømmer os selv på vores kunders tilfredshed. 

Skal du have en gennemgribende facadeisolering af din bolig, leverer vi høj kvalitet, så din facade er modstandsdygtig og robust de næste rigtig mange år.

Har du brug for en kompetent fagmand, der kan hjælpe dig med at renovere dine facader og styrke dem, er vi garant for at skabe et ensartet udseende, der holder. Vi kommer efter aftale ud til dig og ser på, hvad der skal og bør udbedres, så vi kan rådgive dig til den rette og mest hensigtsmæssige løsning for din bolig.

Bestil et eftersyn

Skal vi udføre facadeisolering hos dig, kan du bestille et ganske uforpligtende eftersyn. Lad os høre om dine tanker og planer, hvorefter vi kommer med vores input og anbefalinger.

Du kan kontakte os på telefon 41 12 24 06 eller skrive til os på l.work.andrius@gmail.com. Vi ser frem til at hjælpe dig.

​Firmainfo

L-Work v/ Andrius Nargelas

CVR: 27852599​

​Kontakt