Speciale i renovering og nybyg

​​

Fundamentstøbning og andet betonarbejde

​Du har brug for fundamentstøbning, hvis du vil bygge nyt, eller hvis du vil bygge til. Det kan også være, at du vil have støbt nye betongulve, som led i en renovering, energioptimering eller etablering af gulvvarme. Fundamentstøbning kan også ske i forbindelse med reparation eller lignende. Vi kan hjælpe dig med dette, hvis du bor i Sorø, Næstved eller Ringsted.

Kvalitet og økonomi er i fokus ved fundamentstøbning

​Hos L-Work tilbyder vi fundamentstøbning og reparation af fundamenter samt støbning af gulve og trapper for private og erhverv. Det kan også være i fagentrepriser eller i totalentrepriser, så du kun har en kontaktperson under hele byggeriet. Vi lægger altid vægt at lave beton- og fundamentstøbning i en god kvalitet til en god pris.

​Støbning af fundamentet er måske ikke det første, som man tænker på, når man vil bygge nyt, men fundamentet er i bogstavelig forstand husets fundament. Og vi har stor erfaring med at sikre et solidt fundament i alle former for nybyggeri og tilbyggeri.

Vi har også stor ekspertise med at støbe gulve, og her er det blevet almindeligt, at der skal lægges gulvvarme ned i dele af eller i hele huset. Det er især populært i badeværelset, men også i dagligstuen, fordi det giver et behageligt indeklima og en bedre varmeøkonomi.​

Kontakt os for at drøfte priser på betonarbejde

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte priser og muligheder for betonarbejde. Vi kommer også gerne ud for at give et uforpligtende tilbud på fundamentstøbning eller andet betonarbejde. Du kan ringe til os på telefon 41 12 24 06 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til l.work.andrius@gmail.com

​Firmainfo

L-Work v/ Andrius Nargelas

CVR: 27852599​

​Kontakt