Indhent et tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris på det ønskede projekt.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nye fliser og klinker lægges i private hjem

En praktisk løsning i hele huset

Fliser og klinker er en praktisk løsning i både badeværelset, i køkkenet og i entreen, men også i resten af huset. Kunne du tænke dig at få lagt nye fliser eller klinker i dit hjem, og har du brug for professionel hjælp til arbejdet? Så står vi hos L-Work ApS klar til at varetage opgaven.

Vi er din lokale murer i Sorø, Ringsted, Næstved og omegn, men vi tilbyder også gerne lægning af nye fliser og klinker for kunder på resten af Midtsjælland.

Giv hjemmet nyt liv med nye fliser og klinker

Vi har specialiseret os inden for renovering og nybyg, og det er ofte i forbindelse med disse opgaver, vores kunder har behov for at få lagt nye fliser og klinker. Da der som regel er tale om nogle meget store flader, herunder hele gulve og vægge, som der skal lægges fliser på, så udgør fliserne en stor del af rummet.

Derfor kan det også hurtigt gøre en rigtig stor forskel rent udseendemæssigt, hvis man vælger at få lagt nye fliser og klinker i et rum.

Hvis du gerne vil modernisere dit hjem, så kan du således med stor fordel blot vælge en udskiftning af de gamle gulvklinker eller vægfliser til fordel for nogle nye og mere moderne fliser eller klinker.

Vi udskifter ofte både fliser og klinker i private hjem i forbindelse med en renovering af badeværelse, køkken eller entre, men vi kan udføre vores arbejde alle steder i huset. Vi står som nævnt også til rådighed, hvis du kunne tænke dig at få lagt fliser eller klinker i et nybyggeri.

4 fordele ved at vælge fliser eller klinker

Der er mange fordele ved at vælge fliser eller klinker i sit private hjem som enten gulv- eller vægbeklædning alt afhængigt af, hvilket rum der er tale om:

  1. ​Du får en overflade, der er utrolig nem at rengøre og vedligeholde
  2. ​Du kan få lagt den samme gulvtype i hele huset
  3. ​Du kan vælge mellem mange forskellige farver, designs og størrelser, så du kan skabe din egen personlige stil
  4. ​Du får et gulv, der stort set ikke er til at slide op

Kontakt os gerne for at få beregnet en pris på nye fliser og klinker.

L-Work Aps

Lille Valmosevej 3, 4160 Herlufmagle

Klik her for rutevejledning

CVR: 40842144

Kontaktinformation

Telefon: 41 12 24 06

E-mail: l.work.andrius@gmail.com

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.